Hundbajs

Hundbajs. Jag vet, inte det trevligaste ämnet på ett inlägg, men ändå en del av vardagen. Kanske mer i min än er andras. Här är nån som tröttnat på hundbajset i sin vardag. Jag har sett de här små protesterna runt omkring Sofia-kvarteren ett tag nu, skriv om ni också sett liknande nån annan stans!

Annons

3 reaktioner till “Hundbajs”

  1. Jag vet att dom gör det i Barcelona. Tanks for sharing your shit. Det är en tråkig syn när folk inte kan bete sig. Missar man en påse eller dom tar slut finns det ju alltid en hundägare i närheten som kan dela med sig av sina påsar. Sen är Vi i Vasastans artikel om hetsjakt på hundägare lite i överkant.

    Mvh Alex

    1. Hej Alex, tack för ”tipset” om Barcelona :) ! Ja, jag såg vasastansartikeln häromdagen, det blir nog svårt att ta folk på bar gärning, men bra att man tar tag i det på nåt sätt. Sthlm är verkligen fullt av hundbajs! Jättekul att du hittade till min blogg förresten.

      Sara

  2. Nu får hundägarna ta all skit (uräkta uttrycket) men var tror ni alla tbvåbenta skiter då, de som bor på gatorna…just saying….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s