om | about

”Författare!”

Det var 7-åriga Saras bestämda svar på den klassiska frågan ”Så, vad ska du bli när du blir stor?”. Och det fortsatte att vara mitt svar ganska många år efter det.

Så blev det dock inte, antagligen tappade jag drivet när jag som 12-åring förstod vad det faktiskt innebar att skriva en bok. Men den här bloggen är en sorts present till mitt 7-åriga jag, en muta för att hålla henne nöjd, trots att det inte blev som hon tänkt.

Därför skriver jag om allt möjligt, vad som än faller mig in, och resultatet blir därefter, hoppigt och extremt oregelbundet. Den uppmärksamme läsaren kan hitta ledtrådar om mitt liv här och var. Att jag bor på Söder kanske. Eller att jag upptäckte i vuxen ålder att jag älskar att springa, något jag alltid trott jag hatat (jag skyller på skolgympan!). Att mina föräldrar sedan några år bor i Etiopien, och jag och min bror, klättraren Adam, har sån tur att vi får hälsa på. Att jag i skrivande stund är en bit över 30 :), något som jag tyvärr nog låter definiera mig lite väl mycket.

Evening traffic in Addis Ababa
Skymning över Addis

Och jag älskar att resa, och jag ÄLSKAR hundar, och tusen och en saker mer än vad det är möjligt att skriva ned i en ynka blogg.

Blev jag nåt då, när jag blev stor? Nja, inte riktigt än :) Började på ny kula hösten 2013, och pluggar sen dess psykologi på Karolinska Institutet.  7-åriga Sara är mycket nöjd.

– Sara Herring

luciafirande i Angola 1989
Drottningvinken satt i redan då. Luciafirande på Mussulo utanför Luanda, Angola, vårt helgnöje under de fem år vi bodde där.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: