Frankfurt

Hmm, skriver från Frankfurts flygplats, tänkte att uppkopplad som jag är så måste jag klämma in ett inlägg på resande fot. FAST, det verkar inte som att jag kan koppla upp mig… Jag får posta det senare och hoppas att den genuina flygplatskänslan ändå vilar över inlägget. Betraktelser från en flygplats:

1. Öldrickande kl halv tio på morgonen är inte helt ovanligt.

2. Sin väntetid ska man tillbringa ‘shoppandes’ alt. ätandes extremdyra torra kafémackor/ slasksallader.

3. Att resa är fortfarande magiskt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s