Mia och Klara

mia och klaraLite efter alla andra har jag upptäckt Mia och Klara… Lyckades typ se ett halvt avsnitt när det gick på tv, men med hjälp av grymma SVT play har jag nu lyckats slurpa i mig hela andra säsongen på ett par dagar. Det är så roligt och pinsamt och tragiskt på samma gång. Ingen idé att upprepa vad många andra före mig redan har skrivit, men jag blir väldigt glad av de och ska försöka få tag på första säsongen, som jag har missat helt.

En detalj som kanske inte hela världen har tänkt på är likheten mellan karaktären Rolle och Christopher Walken… Linnéa hade också upptäckt det, så jag är inte den enda. Nu ler ju visserligen inte Christopher Walken så jätteofta, iaf inte på bild, och Rolle ler mest hela tiden. Döm själva:

RolleChristopher Walken

Annons

En tanke på “Mia och Klara”

  1. Man känner sig inte lite udda när man sitter där i tv-soffan och går i gång på Rolle av alla människor. Men det är skönt att det finns en underliggande logisk förklaring till allt.

    Fast hur man kan tycka Walken är sexig kanske också är ett mysterium…Det går inte att förklara, det bara är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s