Stora Annonsördagen 2009 och födelsedagsmiddag

Förmiddagen tillbringades på Stora Annonsördagen. Intressanta småföreläsningar om kundmötet och det förändrade konsumentklimatet, fokus på internet och mycket prat om sociala medier. Personligen fick jag nog mest ut av första talaren, Eivor Andersson, vd på Ving. Hon delade med sig av några av Vings erfarenheter från ”arbetet att låta webben bli en central och levande kommunikationskanal”. Grovt förenklat, citerat från dagens program (inga snajdiga egna formuleringar kan uppringas kl 23.20, i alla fall inte av mig). Jag gillade att Eivor Anderssons presentation var förankrad i Vings praktiskta arbete och faktiska resultat, lätt att ta till sig.

Som sagt var jag bara med under förmiddagen, kan inte säga nåt om eftermiddagens ämnen/företag. (Förutom Bemz egen Lesley Pennington förstås, som säkert var grym när hon pratade om om kundupplevelse och bemötande på nätet under Nyhetstimmen :). Verkade som att Adam Balon från Innocent var poppis. Jag är aningen skeptiskt inställd (antagligen grundat på orättvisa? förutfattade meningar) efter att ha hört om deras försäljning av en andel i företaget till Coca-Cola

Senare blev det födelsedagsmiddag med det lilla gänget, Adam, Moa, mamma, Laila och Rasmus. Det var inte så länge sen vi sågs senast. Ikväll käkade vi på Söders Hjärta, genuint soft Södermalm, inte så homestage:at SoFo-ängsligt. Proppis fortfarande, efterrätt blev Crème caramel för ovanlighetens skull (istället för den Filmkokbokenhos Stockholmskrogen brukliga Crème bruléen). Fick en jätterolig present av Laila, Filmkokboken, filmtips och recept i ett :). Moa träffade också mitt i prick med ett presentkort till Stadsteatern! Tack så mycket, och tack mamma för middag, och tack för att ni alla var med och firade lilla mig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s