Lördag med vovvarna 2

Vovvarna är kvar i stan för andra helgen i rad, eftersom mamma är i Uganda. Vi hänger uppe på Ersta igen, soft jämfört med trånga Nytorget, och hundra gånger bättre utsikt. John-John tycker dock inte om när folk går fram till staketet för att beundra denna utsikt. Han uffar, morrar, grymtar och till och med skäller ut dem :). Vet inte vad exakt, men det är nåt med staketet han inte gillar. Tur att han låter så lite. Pigge tycker fortfarande det är lite konstigt att inte vara på väg när man är utomhus, men har det nog skönt i solen iaf.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s