anmäld till Tjejmilen!

Fick ett mejl på jobbet idag, från tidningen Tara, med ett erbjudande om att anmäla sig till Tjejmilen gratis. Var precis på väg att klicka på ”delete” när jag helt plötsligt fick en ingivelse: ”jag ska springa Tjejmilen!”. Det här kanske inte låter så där jättefantastiskt, men jag gör inte sånt, alltså motionerande och diverse träningsaktiviteter. Alls! På sin höjd en lång hundpromenad.

Jag lyckades få med mig två (!) kollegor, så sjukt roligt! Hade nog inte anmält mig utan Libby och Lisa, så tack för att ni hakar. Så nu har jag typ två och en halv månad på mig att… ja, jag vet inte, lära mig springa?

Sara före tjejmilen: soffpotatisSara efter Tjejmilen…?springpotatis

Annons

En tanke på “anmäld till Tjejmilen!”

  1. Gud vad roligt!
    Själv ska jag springa vårruset, och det är ju bara 5 km.
    Det är som sagt bra om du tränar lite innan och ökar din syreupptagningsförmåga. Jag var och gjorde en ny hälsoprofil idag och jag har gått från mycket låg till mycket hög syreupptagningsförmåga. Hon uttryckte det så bra, hon sa ”Nu har du förberett din kropp väl för framtida träning” och det är ju just det det handlar om, att vara snäll mot kroppen och förbereda den, så den inte får en chock därute i milspåret! :)

    Du klarar det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s