Bruce Springsteen på Stadion

Så har man sett Bossen. Det var en rolig konsert, man behövde verkligen inte ha nån personlig relation till Bruce Springsteens musik för att uppskatta den, vilket var tur för mig. Han höll igång från sekund ett och tre timmar framåt, såg lika glad ut hela tiden. Alla i bandet såg faktiskt sjukt nöjda ut under hela konserten, de måste gilla sina jobb.

Superglad att vi gick på söndagen, Stadion kom till sin rätt i den sjunkande kvällssolen, och det blev ruskigt kallt även utan regn.

Det blev en rolig knorr på Bruce-upplevelsen igår när jag och vovvarna blev stannade av ett par amerikanskor vid Kungsträdgården. Efter lite gull med hundarna (John-John mest) och bildvisande av amerikanska mopsar visade det sig att mamma amerikans son spelade med Springsteen (tillfällig inhoppare på trummor?), och dotter amerikan hade spelat dragspel under söndagens konsert :).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s