Jazz på Nationalmuseum

Sara S (hemma från Dubai på sommarlov) drog med mig på Nationalmuseums sommarkonsert, den här gången med jazzmusikerna Peter Asplund och Jacob Karlzon. Vi var väl två av kanske sammanlagt fyra pers under femtio, i en publik på ca hundra :). Jag lyssnar inte på jazz till vardags, och kan inte så mycket om det, men det var både en häftig musik- och konstupplevelse! Som om att de två kulturformerna förstärktes av varandra…

Annons

2 reaktioner till “Jazz på Nationalmuseum”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s