Mopsmatplats

these creatures hanging feeder pugDen här vill jag ha! C tycker den är opraktisk… men vem bryr sig om det när den är så snygg? Hittad på en supertrevlig sida, thesecreatures.com, de gör matplatser och lite andra tillbehör i puderlackerat stål.

Hela hemsidan är snygg, den bara osar av kreddig kreativitet! Så är de baserade i Seattle också. Är det bara jag, eller är Seattle en något präktigare variant av NY i många avseenden? Lite mindre pretentiös och inte så påtvingat ”cool” kanske? Detta endast baserat på lösryckta antaganden naturligtvis. Mina enda kunskaper om Seattle kommer väl typ från Frasier och Sleepless in…

Annons

6 reaktioner till “Mopsmatplats”

  1. Visst är matplatsskålen fin men jag är benägen hålla med C om att den nog inte är så praktisk (för hundarna), dessutom är den dyr……

  2. Så fin! Tyvärr fanns det inga till Cairns…

    Strunta i C och L! Jag hade lätt köpt en sån om det fanns till Silla och Molli. Men å andra sidan så spenderar jag kanske lite väl mycket på hundarna.

    kram

    1. om man bara bor tillräckligt stort för att inte behöva det extra lilla spacet som matplatsen tar upp ibland så är den jättepraktisk :)

    1. gud vilken liten söt mops-bebis! Min egen mopsis gick bort igår, samma dag som du skrev inlägget om överhettning.. Antagligen överhettning i kombination av dåliga gener. Så det var mysigt att titta lite på er pluttis och minnas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s