Egen skaldjursfond!

Gammalt inlägg jag hittade skräpandes i drafts-foldern. Skaldjursfonden ligger numer i frysen, och hela frysen luktar skaldjur… Mindre roligt. Men den ser fin ut på bilden.

**********************************************************************

2 jan 2010: För första gången i mitt liv ska jag koka egen skaldjursfond. Verkar inte så hiskeligt svårt i och för sig, så får väl skylla på lathet att jag inte gjort det förs nu. Var Typ Christians idé, fast jag tänkte på det också :). Har blivit mycket skaldjur den här jul- och nyårshelgen, känns bra att göra något av resterna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s