Kamprad har gått under jorden – i Paris

Ikea har tagit över några tunnelbanestationer i Paris (vilket dramatiskt påstående…), fram till 24 mars. Spännande marknadsföringsgrepp. Modigt. Som några kommentarer påpekar i originalinlägget så måste man ha bestämt sig för att strunta i risken för pissattacker och trötta vagabonder.

Och, som jag kom på nu (kl 21.33), Ikea och Paris stadsfullmäktige (?) måste fullkomligt bortse från de säkerhetsrisker det innebär att möblera med brännbara och ytterst skrymmande föremål i en miljö där många tusen människor rör sig varje dag… Jag vet, jag är en tråkigt svensk, det rinner liksom i blodet.

Annons

3 reaktioner till “Kamprad har gått under jorden – i Paris”

    1. Antagligen aningen över vår marknadsbudget :) men jag föreslog att vi skulle be vår franska PR-människa smyga in en liten Bemz-kudde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s