What’s up with Petra Mede?

I maj 2009 (länge sen) bloggade jag om Passion for Business-numret med Petra Mede på framsidan. Ända sedan dess är det den i snitt mest besökta bloggposten på sidan, och dessutom ligger ”Petra Mede”, samt ”Petra Mede sexig” alltid på top fem-listan över sökord som används för att hitta min blogg… Fascinerande. Vem/vilka är det som är så intresserade av denna ”sexiga Petra Mede”? Har jag missat nåt? Jag pratar nu inte alls om hennes talanger som komiker, utan just ”sexiga Petra Mede”.

Ja, en snabbkoll på Google (ovan sökord) visar att jag nog har missat nåt. Petra Mede är en sexsymbol. En smart och rolig sån. Men min lilla oansenliga webblogg ligger inte ens med på de fem första sidorna, så hur nån hittar till mig med de orden är för mig obegripligt… Förlåt om jag med detta inlägg sprider onödiga stämplingar av kvinnor som sexobjekt! Det är en högst personlig, trendanalytisk fundering.

Annons

En tanke på “What’s up with Petra Mede?”

  1. Jag avgudar Petra Mede!!!!!!!!!!!! GRYMT, måste vara anledningen till a nutt jag fastnat på din blogg just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s