Hej då John-John

Idag dog mopsen John-John, aka Flow-Flow, Johnny, Boobie Bear, Hjärtegrynet, Lill-grisen, Grisen.

Helt plötsligt. Antagligen värmen i kombination med hans lilla allmänt sjuka mops-kropp. Pigge Jack russeln trippar omkring i huset och verkar undra vara irriterande lillebrorsan håller hus.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

3 reaktioner till “Hej då John-John”

    1. hittade inga nappis-bilder, det hade varit roligt att ha med också. Tack för din fina hälsning. Massa kramar!

  1. Min älskade gulliga lilla mopsvovve, jag saknar dig ofantligt. Visste inte riktigt du hade gjort ett sådant stort intryck på mig. Vem ska nu ligga i mitt knä? eller på husses fötter, vem ska snarka ikapp med mig på natten? Vem ska jag bära uppför trappan? Jag ser dig komma springande som en liten brumbjörn på stigarna i Järvafältsskogen med dina små öron som hoppar och dom alldelse mest förtjusande bedårande ögon man kan tänka sig. Bye bye min älskade lilla vän……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s