Ernest Hemingway

Ätit middag i Hvar stad. Fisk på menyn, så klart. Ensamhet och fisk (eller fiske snarare) får mig att tänka på Ernest Hemingway. Inte för att jag vet så jättemycket om honom, eller ens läst honom. En bok tror jag att jag har lyckats med iaf.

Men ändå, han poppar upp i hjärnan när jag sitter här i min ensamhet och äter rökt tonfisk (god, som ni ser).

Ps. Lokalt vin än så länge ingen höjdare på Hvar…

Annons

En tanke på “Ernest Hemingway”

  1. Hej Gumman,
    Hoppas det blev en fin minisemster och en rolig upplevelse. Att komma till ett nytt land är alltid lika spännande och roligt. Ännu en erfarenhet att lägga till alla de andra. Ska bli roligt ha dig hemma igen! Alla hälsar! Kram Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s