Fraser & Parsley – bespoke stationery

Försökte komma på en bra översättning till svenskan för ”bespoke stationery”… nej, det gick liksom inte. Handgjort, skräddarsytt, anpassat, personligt. Inget passar in helt klockrent. Typ ”personligt skrivmaterial”. Låter inte riktigt lika förfinat och belevat som engelskans version.

Poängen är att du från Fraser & Parsley kan beställa korrespondenskort, tackkort, presentetiketter och annat härligt old fashioned med ett personligt meddelande eller din adress på. Jag gillar verkligen deras stil, low-key, men något extra. Söt, men inte överdoserat kawaii.

Fraser & Parsley är baserade i London, och det går tyvärr inte att beställa till Sverige direkt från deras webbshop. MEN, Rachel Fraser och Josie Parsley är så tillmötesgående att det nog går bra om man mejlar in sin beställning härifrån kalla Norden.

Pretty, pretty, I like…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s