Från 0 till 100 på tjugo minuter

Efter snart fem veckor på lchf (low carb high fat om det mot förmodan finns nån som har missat den trenddieten, förlåt, livsstilen…) var det så dags. Min första söta efterrätt. Min första måltid med socker och mjöl och annat ”farligt”. Och det var jävligt sött. Inte så mycket för mina numer sockeravvänjda smaklökar, utan för att jag lyckades hitta det absolut sötaste äppelpajsreceptet i världshistorien. No kidding. Beläggning på tänderna-söt.

ps. Det är inte bara jag som har ätit på nedan bild. Pappa och brorsan hjälpte till.

Världens sötaste äppelpaj
Annons

En tanke på “Från 0 till 100 på tjugo minuter”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s