iWannaSleep – perfekta talboksassistenten

Har upptäckt hur skönt det är att somna in till en talbok på nattkvisten (gärna valfri Jane Austen). Mindre skönt att vakna kl halv fyra på morgonen av att datorn fortfarande surrar och hjärnan bara halvsovit…

Hittade iWannaSleep, perfekta hjälpmedlet! Man ställer helt enkelt in om hur lång tid (upp till 30 minuter) datorn skall stänga av sig själv. Välj mellan att stänga av iTunes, sätta datorn i viloläge, stänga av den helt, eller ”run apple script” (vet inte vad det innebär).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s