Rasmus fyller år!

Och Himlen DärtillDrink på Och himlen därtill i Skrapan, otrolig utsikt. Om du vill återuppliva kärleken till ditt Stockholm, gå dit och sUtsikt över Söderpana ut över underbara Söder. Ganska lugnt, kanske påsklovseffekten?

Sedan blev det prommis till Marie Laveau på Hornsgatan, vilket nog var bra med tanke på mängden mat som slank ned där. Jättegott, men det tog extremt lång tid! Inte speciellt mycket folk, så inga uppenbara ursäkter fanns för segheten. MEN igen, väldigt god mat, och lagom stor meny som man kunde Marie Laveaukombinera efter tycke o smak. För mig blev det grillad havsaborre med bakad sötpotatis, plus vitlökssmör. Inte varit så här mätt sen lammfärslasagn i söndags. Väldigt prisvärt.

Grattis igen till Rasmus, och tack så mycket till Kjell för den goda middagen!

Annons

En tanke på “Rasmus fyller år!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s