Hairspray

Lo and behold, Sara bloggar! Efter en riktig rejäl torka. Men det är bara lite uppvärmning inför ett gästblogginlägg som kommer att dyka upp alldeles snart… Från en hemlig gäst, från en hemlig plats ;).

Anyways, tills dess får ni hålla till godo med en liten statusuppdatering från undertecknad. Om en kvart börjar en förhandsvisning av musikalen Hairspray som jag och mamma kommer att titta på. Rolf Lassgård som kvinna och Helena Bergström med gigantiskt hår. Kanske får ni en lättare recension när den är avklarad…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s