Sara S gästbloggar från Dubai!

Eftersom jag har varit så seg på att blogga på sistone har min kära vän och namne Sara erbjudit sig att skriva ett gästinlägg. Sara bor och arbetar i Dubai och lever ett allmänt spännade liv, så det blir lite uppfriskande jämfört med det vanliga vardagsdravlet :). Hennes förslag har faktskt gett mig idén till en serie av gästblogginlägg från mina vänner runt om i världen. Ska bli spännande att se vad som händer med det!

Just det, Sara har inga å,ä eller ö på sitt tangentbord, så det blir ett pricklöst inlägg:

****************************************************************

Hejhej…

I brist pa Saras eget bloggande gor jag slag I saken att blogga at henne…

Idag oppnar Metron I Dubai! Enligt dagstidningen brevid mig pa skrivbordet sa ska den revolutionera Dubais utveckling – sjalvklart erbjuder den Gold class, for den lite mer bekvama typen. Kom och ak! Den hamtar upp er pa flygplatsen, men ta for Guds skull inte med er nagot bagage – det far du namligen inte ha med pa Metron.

I Dubai har vi précis passerat halvlek I Ramadan, nu ar det bara tva veckor kvar av hunger, moten som borjar klockan 10 pa kvallen, tysta shopping malls och overkonsumtion av hummus (efter iftar = solnedgang).

Ovan ar en bild fran gardagens Suhour“ (ata mer hommus och roka mer vattenpipa efter klockan 10 pa kvallen)

Nu ska jag smita hem – ata i fortid (jag fastar... och fuskar) och kolla in season 2 av Gossip Girl! HURRRRA! Fordelen med Ramadan ar att man slutar vid tre…

Dammpustar,

Sara

Annons

En tanke på “Sara S gästbloggar från Dubai!”

  1. Hej Sara i Dubai. Roligt höra från dig och livet på guldkusten. I Sverige börjar handlarna så smått uppmärksamma Ramadan och igår såg jag ett litet tillrop i Willys reklm: God Id il fittr. Där finns nog mkt pengar att hämta om handlarna blev lite mer mångkulturella!

    Ett litet tips när du bloggar/skriver på svenska från ett engelskt key board å=aa, ä=ae och ö=oe så blir det lättare att läsa! Gammalt beprövat recept för oss som var med redan på telefaxens tid (slå upp i Encyklopedin eller gogla får du se vad det var för tekniskt hjälpmedel!)

    Ha det bra och kram Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s