Blanda upp – integrationspolitik by Grotesco

Smygpremiär på SVT Humor för nya säsongen av Grotesco. Drar igång nästa måndag, 8 november kl 22. Can’t wait. Hela låten och fler klipp hittas på SVTs grymma hemsida. Svindemokraterna blir nog en modern klassiker… :)

Annons

4 reaktioner till “Blanda upp – integrationspolitik by Grotesco”

  1. haha!

    Blanda upp, så otriligt bra gjort.. detta kommer bli en bra tv-höst :)

    1. det är helt sjukt. Är nyfiken på att få logiken bakom Blå&Blåögds resonemang förklarad. I ena sekunden anklagar han/hon Grotesco och SVT för att ”så grovt som möjligt svartmåla Sverigedemokraterna genom att insinuera att de är vrickade bondläppar från Skåne som hatar människor med utländsk bakgrund”, för att i nästa stycke gå på om det ”vederstyggliga” i att en svensk blond tjej har sex med en svart kille. Liksom överbevisar sig själv i ett och samma inlägg. Gillar den nya stavningen av ”degenererad” också, ”deggenerad”. Deg-generad, typ som en misslyckad jäsning då eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s