Twelve – februari


Lite sent ute bestämde jag mig för att gå med i fotobloggen Mockingbirds årslånga fotoprojekt Twelve. Konceptet är enkelt, i början av månaden får man ett nytt tema med färginspiration vid sidan av, och uppmanas att fånga det i sina bilder. På Flickr har Mockingsbird-Amanda dragit igång gruppen Twelve, där man lägger till sina bilder, och kan titta på alla andra gruppmedlemmars bidrag. 322 stycken är vi! Ganska fantastiskt.

Februari, Sankt Valentins månad, fick självklart temat love, och dem klassiska tillbehören rött, rosa etc. Jag är sådär nöjd med resten av mina bilder (på Flickr), men det är ok. It’s a work in progress! Pommes d’amour (kanderade äpplen) var i alla fall ett lyckokast, rent tema- och färgmässigt :). Det började dock närma sig kvällning när jag hittade detta optimala motiv, så färgerna blev inte super.

Så, det var februari, en dag för sent. Ser fram emot utmaningen med mars tema, home. En utmaning eftersom jag känner mig aningen hemlös för tillfället (i den mest filosofiska meningen möjlig bien sür).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s