Fantastic little fox & New Friends

Den här muggen skulle jag vilja dricka mitt kaffe ur. Vilken trevlig överraskning när man är färdig. Eller är det läskigt att veta att det sitter en liten räv där nere och väntar? Hittade den via Creature Comforts häromdagen, och blev påmind om Ernst Billgrens serie New Friends för Kosta Boda som kom för ett par år sen. Han har också en räv med. Fast min favorit är nog kannan med anden. Eller tumblerglaset med björnen! Som ser mer ut som en utter.

Apropå djur, igår fick jag höra att om jag var ett skulle det vara ”någon sorts fågel… en uggla! Definitivt en uggla!”. Glasögonen, is that it? Antar att det kunde vara värre. Men det kunde vara bättre.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s