Läppstift och Vanessa Paradis

 Vad göra när självförtroendet inte är på topp, Nice-borna visar upp sina suraste sidor och fransk grammatik känns ogenomtränglig? Köp ett nytt läppstift, Chanel Rouge Coco Shine i den passande färgen Monte Carlo och spana in sjönsjungande Vanessa Paradis. Läppstift och Vanessa Paradis, the epitome of French Chic. Tack till The Paris View för inspirationen.

Tyvärr funkar inte videon på min blogg, och jag har inte lyckats hitta nån annan som gör det heller… Men den är värd ett extra klick.

21/3 uppdatering: jag har sedan publiceringen av det här inlägget förstått att jag och Vanessa Paradis inte bara använder samma läppstift, vi delar även filosofi om hur man väljer dem: ”La couleur compte, bien sûr, mais le nom qu’ils portent et l’histoire qu’ils racontent font pour moi toute la différence”.

Ung. ”Färgen spelar roll, så klart, men namnet som de bär och historien som de berättar gör för mig hela skillnaden”. Word girl! Det var av den anledningen jag köpte färgen Monte Carlo (hallå, jag bor i Nice), och därför vill jag så snart som möjligt köpa min nästa, Boy (smeknamnet på Chanels longstanding lover Arthur ‘Boy’ Capel, hur romantiskt är inte det?).

Annons

5 reaktioner till “Läppstift och Vanessa Paradis”

 1. Åh, men inte ska det behövas tackas och ha sig, Vanessa Pardis är ju public property! Men visst är den härlig? Jag brukar nynna några obegripliga låtsasord under hela låten, när den spelas på radio, och klämma i något vansinnigt vid ”Il y a la littérature”. För att visa att man har fattat, liksom…

 2. Blev så inspirerad att jag också var tvungen att gå och köpa mig ett läppstift från Chanel.
  Puss!

  1. åh vad roligt! :) nu går jag bara och väntar på att köpa nästa färg ”Boy”. Pussar o kramar!

 3. Fasen Sara, du måste sluta skriva om sånt här! Nu har jag blivit beroende av ytterligare en grej som jag inte behöver… Men åh vad fina de här läppstiften är!! Har aldrig varit en läppstiftstjej, men nu är jag det. Och det är DITT fel! Eller Frankrikes?
  Puss

  1. jag vet! :D nu har jag fått en rabattcheck på Sephora, so Boy, you better watch out, I’m coming to get you… Det är tur att det finns nåt annat här att bli obsessed över än ost och bröd… PUSS till dig :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s