Spontant kameraköp – Classic Camera Stationery

Jag anser nog mig själv vara lagom ansvarsfull när det kommer till spenderandet av pengar. Unnar mig random stuff då och då, men lägger inte överdrivet mycket cash på varken kläder, skor, utgånger eller andra extravaganser. Ok, när månaden är slut är också pengarna slut, men oftast går dessa två slut i alla fall hand i hand :).

MEN. Det finns ett område som jag kan splurga och överspendera på. Papper. Brevpapper, tillbehör till brevpapper, paketering etc. Kvällens spontanköp av Classic Camera Stationery från kaliforniska pappersbutiken Paper Pastries är väl i sig inte ett exempel på splurging (160 spänn för 8 kort+kuvert+shipping, so worth it!), men hur normalt är det att beställa brevpapper från USA när man tillfälligtvis bor i Frankrike?

Ja, ja, som sagt, totally worth it. Och passar så in i mitt relativt nyfunna fotointresse.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s